Buitenspeeltuin belgisch limburg

Van Horne Hoeve heeft een unieke combinatie van een sfeervolle horeca - grote buitenspeeltuin - kinderboerderij en paardenmanege. In ons restaurant worden (h)eerlijke streekgerechten geserveerd en is er een ruim assortiment (Weerter) speciaalbieren.

Buitenspeeltuinen. Naast de 20.000m² aan indoorfaciliteiten kan je ook bij mooi weer volop genieten van je vakantie. Laat de kinderen plonzen in het buitenbad terwijl de ouders kunnen genieten van het zonnetje op onze ligweide. Pagina 1 van circa 117.000 resultaten voor binnenspeeltuin limburg - 0.209 sec.

Steek ook eens over naar Belgisch Limburg met het voetveer over de Maas in Grevenbicht! Tel daarbij op de vele grote en kleine evenementen die jaarlijks in de gemeente worden georganiseerd - zoals ... Limburg blijkt een paradijs voor liefhebbers van dit soort snuistermarkten - ontdek hier waar je allemaal terecht kunt! Of check hieronder onze vier favorieten. Tongeren. Tongeren heeft een van de grootste antiek- en brocantemarkten van de Benelux. Overzicht van speeltuinen in Limburg. Midden-Limburg; Een nieuw te ontdekken interactief indoor speelconcept in Noord-Limburg. Mattel Play! Sevenum is met. De 10 beste kindvriendelijke restaurants in Limburg . Taverne / Speeltuin 't Koetshoes 't Koetshoes is een cafe-restaurant waar u gezellig en gemoedelijk kunt vertoeven.

Pagina 1 van circa 117.000 resultaten voor binnenspeeltuin limburg - 0.209 sec. Speeltuin. Avifauna heeft niet alleen dieren, maar ook een grote speeltuin met super veel speeltoestellen en (elektrische) attracties. Klim en klauter door het woestijngebied en beleef spannende avonturen op het jungle-eiland met attracties zoals graafmachines, mini-auto's en een megatrampoline. Wij bieden u een overzicht van de buitenspeeltuinen in Limburg. De kinderen kunnen in een buitenspeeltuin of indoor speeltuin de hele dag naar hartelust ravotten! Welgekomen in KinderRijck! Meer dan een gewone binnenspeeltuin. Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen. 5 000 m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen, ... De Gitstap gelegen op een unieke locatie in Vlodrop. Hier kunt u terecht voor lunch, diner, spelen, huifkartochten, gitstappermolen, overnachten en meer! Vind meubelwinkels in België met behulp van deze zoekmachine. Op meubelwinkels-belgie.be vindt u alle meubelwinkels van België terug. Staat een meubelzaak toch nog niet op onze lijst, dan kan u die zelf toevoegen.